Väntar på svar!

Den här veckan har jag knappt bloggat. Eller? Det känns som om jag bara gjort ett inlägg. Har haft prov att öva till, och det kanske är en av anledningarna. Oh juste. Träningarna. Det är de som gjort att jag inte hunnit med riktigt. De senaste inläggen var väl på kvällen klockan tio? Jag har inte ens orkat kommentera och svara. Förlåt alla bloggare och bloggläsare som jag inte svarat till! Jag ska försöka.
Nu ska jag berätta något kul. Igår mejlade vi till en valpuppfödare! Idag väntar jag svar. Blir det en valp eller inte? Jag som älskar hundar och valpar har längtat efter en ny bästavän i 2 långa år. Så detta år måste jag (ska jag) få en hund! Jag vill bara ha en valp och gosa och träna med! Ni undrar säkert vilken ras, men det ska jag inte berätta. Det får bli lite spännande och hemligt den här gången. Ni får klura ut det! Jag säger bara en sak. Den rasen behöver mycket motion...

Tröttsam dag

Den här dagen har jag verkligen varit trött. Fick ont i ögonen på morgonen bara för att jag fick lite sömn. Idag var jag i skolan, på träningen och hemma. Nu ska det bli skönt att lägga sig.

Rösta, snälla!

Jag har anmält mig på en hösttävling! Jag har en bild på Dejsi (min bästa katt) och jag skulle bli jätte, super glad om ni kunde rösta på den bilden! På bilden står det Dejsi och sen en text under. Det är en katt med en nallebjörn :D Snälla, snälla rösta! Vill verkligen vinna!

http://www.agria.se/tavling/hostmys/hem#gly-rating;1;NOTE-926NX8-0

Längtar

Tjolahopp! Idag har jag varit i IKEA! Vi köpte inte så mycket men det var kul. Åt mat tills jag nästan sprack. Pizza, dricka, korv, dricka... Haha. Nu är jag iallafall nöjd och glad. Men imorgon är det skola. Tiden bara rinner iväg. Snart är det ju jul! Åh vad jag längtar! Granen, julbak, presenter. Åh!

Ska sova nu....

Emmas blogg, sjufoto.blogg.se

Den här bloggen, sjufoto.blogg.se är en jättefin blogg som Emma har gjort. Emma gillar att fota, musik och massa mer. Så man borde kika in på bloggen.
Emma bjuder på härliga bilder, skriver om sina intressen, som simning. Hon är en jätte duktig fotograf och är 15 år.
Ni måste gå in på bloggen!!!
Här är en av hennes bilder. Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Vanlig lördag

Har varit och tränat idag. Nu har jag varit hemma i ca 1,5 timme. Idag har jag inga planer. Så nu ska jag bara vara hemma, vila och bara ha en skön lördag. Kanske blir det lite lördagsgodis?





Vinnaren av höstbilden!

Egentligen sa jag att jag skulle utse vinnaren idag, men jag hann visst göra det iallafall. Så nu tänkte jag berätta vem som vann Höstbilden. Priset var som sagt en: Länkning, ett inlägg om dig, din bild får stå uppe i menyn som månadensbild och du får vara veckansblogg. 
Jag tyckte att alla var super fina men, det är ju bara en som kan vinna.
Jag valde den här bilden för att jag tyckte att den var jättefin! Ljuset var så fint och hela bilden var bara så fin och höstig. Jag tyckte att den påminde om hösten. Och hon som fotade den här bilden heter >>Emma<< 
GRATTIS EMMA! Din bild var väldigt fin och höstig! Du får så klart en länkning, ett inlägg om dig, bilden får stå vid menyn och du är veckansblogg! Inlägget kommer imorgon, så håll utkik! 
 
Här är bilden:

Tävlingen avslutas snart!

Påminner er om hösttävlingen som pågår! Den avslutas idag klockan 20.00 och vinnaren utses imorgon! Eftersom jag tränar blir det imorgon, lördag den 17 november. Så passa på!
http://victoriaks.blogg.se/category/tavlingar.html
 

Hur testet gick:

Oj! Glömde visst att blogga idag. Idag har det iallafall hänt massor och det är anledningen fö dålig uppdatering. Så, som vanligt var jag i skolan idag. Vi hade halva dagen slöjd. När jag kom behövde jag skynda mig att äta, ta på mig träningskläder och gå iväg till ishallen.
Men! Vi hade glömt pengarna! Och det var klockan tre vi skulle börja. Eftersom vi fortfarande var hemma fick vi gå ner till centrum och ta ut hundra kronor (vi hade redan 200) från min systers kort. Vi sprang nästan hela vägen hem och sen.. var klockan BARA 25 i. Onödigt att springa! Vi pustade ut och tog en varsin macka. När klockan ungefär var 14.55 gick vi till ishallen. Det var ju 5 minuter dit. Jag tog på mig skridskorna och gick ut på is och tränade på testet. Träningen gick ganska bra. Klockan 16 var det dags för test! Jag var väldigt nervös och pirrig och det var tur att jag började sist. Det kanske gick 1-2 timmar tills det var min tur. Innan fick man träna lite och redan där var jag skakig. Sen var det jag. Jag gjorde stegen och allting, ganska bra, men också där var jag skakig. Men när allt var klart, fick jag veta......
Att jag klarade det! Yey! Nu är jag glad! Så gick det för mig. Ganska bra.
Det var allt för idag! Hej ho!

Jag vet att den här bilden inte passar inlägget, haha... Men jag hade ingen passande bild.

Myser med sötaste katten

Ja, då får jag väl säga godnatt igen! Det är redan torsdag imorgon. Ojojojoj... Just nu sitter jag i min säng och myser med världens finaste, sötaste och bästa katten i världen. Det bara är så! Haha...




Bra tips!

Många vill säkert ha mouseover bilder i sitt inlägg ibland. I det här inlägget ska jag berätta hur man gör det. Först behöver du välja två bilder och ladda upp dem på bloggen. Spara bildadresserna.
 
Sedan måste du sätta den här koden över </head> i alla kodmallar, arkivsidan och dem andra. 
 
 
Här ska du lägga in bildadresserna som du sparat, där bildadress 1 och 2 står. I länkadressen ska du lägga in länken dit den ska länka.
 
 
När du sen skriver ett inlägg ska du Ändra redigerare och lägga in koden med bildadresserna och länkadressen. Här är ett exempel på en mouseoverbild. Håll musen över bilden.
 

Hungrig!!

Hejsan svejsan! Idag i skolan hade jag idrott på sista lektionen. Jag kom hem för ungefär en halvtimme sen. Ska bli super skönt att få ha lite ledigt nu efter skolan, eftersom jag tränat varje dag. Jag tänkte öva lite inför provet och göra lite läxor. Sen är jag fri! Nu ska jag bara ta och äta, oj vad jag är hungrig. Får se vad det blir för mellanmål. 
 
 

Dåliga nyheter

Idag på träningen fick jag dåliga nyheter. Jag får inte göra testet! Jag måste välja ett av dem. Det är inte bra! Jag har tränat och tränat i en månad och nu får jag plötsligt veta att jag inte får testa. En dag innan det är test. Ah!!!! Varför?! Måste de berätta det dagen innan?
Jag blir både ledsen och arg! Men jag får väl ha tålamod.

Godnatt

I don't like SPRUTOR!

Om en stund ska jag gå och träna. Det blir 3 timmars is pass idag. I skolan idag var det inte kul. Vi tog spruta! Det gick bra, men jag gillar fortfarande INTE sprutor! Men nu är det över och klart, jätte skönt. Det var nr 2. Så om några månader kommer jag ta nr 3. Jag hoppas det kommer att gå bra då. Nu måste jag faktiskt gå, hej så länge!

Hur man gör en bild i menyn

Här kommer ett tips med video. Hur man gör en bild i menyn. 
 
KODEN: a href="bildadressen">Namn</a>
 
 

Trött och mätt!

Nu är jag tillbaks från födelsedagsfesten. Jag är mätt och trött, kan jag säga! Massor av godsaker, tårtor och läsk fanns där. Vi firade födelsedagen i en liten lokal, här i området så det gick snabbt att ta sig hem. Just nu har jag hållit på med bloggen och lite småfix här och där. Snart blir det läggdags, men innan ska jag hålla på här lite till :)
                               
 

Firande

Hej hej! Som jag berättade igår så skulle jag ha träning idag. Jag gick upp sju och åt frukost. Det var så skönt att träna idag, jag vet inte varför. Man blir ganska pigg av det också. Så jag tränade och kom hem för någon timme sen. Ska sitta och svara på kommentarer och så innan vi åker och firar en födelsedag. 
 

See you tomorrow

Puh! Nu har jag kommenterat och svarat massor! Måste gå och lägga mig. Imorgon ska jag till träningen klockan 8.     
Och jag slutat nio, så en timme blir det. Imorrn ska jag också på en födelsedag. Vi ska fira klockan 3, i en lokal, så det ska bli spännande och kul. 
 
Glöm inte hösttävlingen! Klicka på kategorien "tävlingar"
Bye!

Tips!!

Hey! Har inte skrivit mycket dem senaste dagarna. Jag har tränat ganska mycket så jag har inte hunnit om man säger så. Jag har mest hållit på med min design. Nu tänkte jag börja skriva mer! Vi startar med ett tips. Jag vill tipsa om min systers blogg. Ni kanske tänker, hon har ju redan tipsat om henne. Men jag menar faktiskt min andra syster. Jag har redan länkat både, min stora syster och min tvilling, om ni bläddrar ner så kan ni se. Seawater.blogg.se, är min stora systers. Och det är henne jag tänkte tipsa om.
Jag själv tycker att hennes blogg är den BÄSTA bloggen så jag läser ju den ganska ofta. Nästan varje dag. Varje inlägg är alltid roliga, så det är alltid roligt att läsa ett inlägg. Många av inläggen är engelska, men också svenska, och det är roligt också. Bilderna som hon lägger ut är alltid fina, allt är fint. Designen, bilderna, inläggen. Allt. Så man MÅSTE gå in på hennes blogg! Det hon skriver om är resor, vardag och nästan allt möjligt. Den passar alla, helt enkelt.
Min syster, klicka på bilden för att komma till bloggen!

Klar design!

Nu är allt färdigt! Vad tycks? Jag har ändrat lite här och där men det har ni nog redan märkt kanske? Jag blev iallafall ganska nöjd faktiskt, tycker att det behövdes fräschas upp.


Godmorgon! It's friday!

Godmorgon allihopa! Det är fredag!! Jippi! Jag vaknade klockan sju nyss. Idag börjar jag tio över åtta så jag måste gå om en fyrtio minuter. Har ätit frukost och snart förbereder jag mig till skolan. Hejdå!!

Ny design

Idag ska jag börja med en ny design!!! Vi får se hur den blir!

Är med i Dagensblogg hos Amanda

Är med i dagensblogg hos den här tjejen amandablomkvist.blogg.se. Jag tycker att ni borde vara med!!
Det är väldigt enkla regler så passa på! Hon har massor av läsare också!

Mobilbloggning

Eftersom jag håller på med mobilen tänkte jag passa på att blogga. Idag var min morgon väldigt stressad! Jag försov mig. Anledningen till det var att vi inte vaknade. Min syster hade satt väckarklockan på sju och jag hade inte gjort det för att min mobil inte hade några batterier och orkade inte ladda. Klockan sju ringde klockan som den skulle. Den fortsatte att ringa ända till den blev 10 i. Jag hade hört den men kunde inte förstå att jag behövde vakna eftersom jag halvsov. Min syster hade sovit och vaknade sen och väckte mig. Hon ropade " Klockan är 10 i " På några minuter tog vi på oss och skyndade iväg. Jag hade musik och kom försent! Ja, så var min morgon! Väldigt stressig!See ya!

21:36

För 36 minuter sen kom jag hem från träningen. Jag har burrat in mig i sängen och sitter och fixar lite designer. Det är så skönt att komma in i värmen, från det kalla vädret där ute. Nej, det är inte så kallt men ändå. Tycker att träningen gick ganska bra idag, förra veckan hade jag gjort illa knäet så jag kunde inte gå då, men nu har mitt knä läkt och jag är som vanlig! Nu är jag mellan trött, och jag vet inte när jag ska gå och sova. Senast halv 11. Jag vill fixa klart några designer, så att de är färdiga. Jag är nästan klar med två stycken. Ska bara slipa till några detaljer. 
Innan jag avslutar vill jag tipsa er om en blogg. Hennes blogg heter laroses.blogg.se, och det är min syster! Hon skriver bland annat om sin vardag, hon lägger ut jättefina bilder och.... vad ska man säga? Hennes blogg är bara superbra! You have to check in her blog, säger jag bara! 
Juste, hon har två bloggar. Det är laroses.blogg.se och gladasvansens.blogg.se. På gladasvansens skriver hon om hundar, hundliv och mycket mer. Läs den också!
 
Pst! Blogglänkarna finns också nere i hörnet, om du bläddrar ner lite. 
 
 
 
 

Studying...

Kom just hem från skolan. Det var verkligen svårt att gå upp idag, jag ville så gärna ha sovmorgon, som på loven... Men tillslut tog jag mig upp och gick till skolan. Idag hade vi engelska, matte, NO och SO.

Ikväll ska jag på träning, så jag måste vila mig innan. Gjorde precis matten, så jag väntar med de andra läxorna. Trodde, hoppades att vi inte skulle få det men nepp, så blev det inte. Någon mer som fått läxor?

 
 

Oopsidopps!

Opps.. Klockan är nästan tolv, hihi.. Jag måste nog lägga mig nu, eller rättare sagt jag MÅSTE lägga mig nu. Imorgon är det skola, och jag måste vakna tidigt igen. Sovmorgon gör att det känns lite bättre men jag vill ändå inte gå. Jag får längta till nästa lov som kommer om 1, 5 månad. Åh nej. De här veckorna måste gå snabbt, för att jag vill ha JULAFTON!
Nu MÅSTE jag verkligen sova, godnatt!

Filmdags

 
Hej! Just nu sitter jag i soffan hemma hos några kompisar. Vi kollar på Brave!! Igen!! Tyckte den var jättebra! Snart efter filmen blir det tårta, ingen fyller år och vi firar inget men det är ganska många gäster här och de måste ju bjuda på något! Haha!
Vad har ni för er?? 
 
 
 

Gomorron

Hejhej! Vaknade upp för inte så länge sen. Jag är ganska trött och det är för att jag la mig tolv. Det var inte bra! Iallafall, jag vaknade och fick direkt tanken "Imorgon är det skola". Ahh... Varför?? Lovet gick ju hur snabbt som helst. Nyss var det ju måndag! Men fast det nu blir skola tycker jag att lovet har varit skönt och bra, tycker inte ni det? Har läst andra bloggar som har fått lov nu. Skönt!

Goodnight readers!

Nu ska jag in i sängen och sova! Det ska bli så skönt. Filmen som vi kollade på var super bra. Vi såg på Brave, jag rekommenderar starkt för de som gillar tecknade filmer, En väldigt bra familjefilm! Vi åt en god middag också, och sedan bakade jag och min syster en chokladkaka. Jag tyckte den blev god och allting blev bra. Imorgon är det söndag. Ska vakna klockan 9. Goodnight readers!

Hey people!

Idag blir det en vanlig lördag med tacos och film! Jag ska bara vara med familjen, och vi ska kolla på Brave!! Ska bara sitta, äta och njuta av filmen med min familj. Om en stund ska vi nog kila iväg till affären och köpa lite grejer till middagen och filmen. Ni får ha det bra!

Tips - typsnitt

       
Det här är några av mina favorit typsnitt! 
Alla typsnitt finns på dafont.com, en jätte bra sida! Det enda du behöver göra är att söka på namnet!

Höstbilden

För att vara med i den här tävlingen måste du:

- Ha en blogg/hemsida

- Ha en bild att delta med

Skicka in din höstbild och skriv namn, e-post och skriven kort motivering om varför din bild ska vinna till [email protected].

Priset: Länkning, ett inlägg om dig, din bild får stå uppe i menyn som månadensbild och du får vara veckansblogg. Vinnaren utses den 16 november! 

PASSA PÅ!

 

 

 

 


Kontakta mig

Behöver du hjälp med din blogg? Eller har du några frågor om design? Då kan du kontakta mig till [email protected] eller kommentera och skriv vad du behöver hjälp med!
JAG GÖR GRATIS DESIGNER! 

RSS 2.0