Lite julhandling

Hej alla! Idag har julgranen blivit full med julklappar under. Vår julgran är super stor och väldigt fin, haha. Idag har vi varit och handlat julkappar igen och denna gång blev det många! Just nu har vi 30 stycken klappar som ligger och väntar på oss! Hur många har ni? 
 
Just nu håller jag på och fixar den "nya" bloggen. Som jag skrev förut, så kommer jag INTE ta bort den här bloggen. Utan skriva på båda eftersom den andra är en hundblogg där jag kommer att skriva om hundar och massor av hundiga grejer. Förresten, när jag nu skriver om hund, jag såg jag ett par fina koppel och halsband idag när vi handlade. Minns inte vilken affär, men tror att det var XXL. Det finns fina läder koppel och hundtillbehör där, så jag tycker att det är värt att kolla in iallafall. Såg också ett par mjuka och fina bäddar också. Nu kommer jag inte ihåg hur mycket den kostade, eller egentligen kollade jag inte men det var väldigt sköna och mjuka. Om ni vill så kan man också gå in på deras hemsida, XXL.se, där man kan hitta alla saker för hunden. 
 
Snart blir det läggdags!
Lånad bild från my sister

Kommentarer
Postat av: Linnea

Svar: Jadå, snart lov och en pojkvän som tar hand om mig! :) Själv då?
(Ledsen för ett sent svar, har precis kommit tillbaka efter en kortare bloggpaus)

2012-12-16 @ 01:11:34
URL: http://erne.blogg.se
Postat av: Emme

Vacker bild :)

2012-12-16 @ 09:58:43
URL: http://felixiz.blogg.se
Postat av: Hannah & Wille

Såg på min kompis blogg att du ville skaffa dig en väääldigt aktiv ras som behöver arbeta i timmar varje dag. Kul att du är så intresserad i en _____, ja du vet vad. Älskar rasen så det kommer bli väldigt kul att få följa dig och din valp sen ;)

2012-12-22 @ 10:55:03
URL: http://denlagotton.blogg.se
Postat av: Elin

Fin bild!

2012-12-26 @ 14:53:45
URL: http://eamandanielsson.blogg.se
Postat av: jennifer

DAGENS BLOGG!!
http://mypicturesofjs.blogg.se/

2012-12-27 @ 20:25:00
URL: http://mypicturesofjs.blogg.se



NAME:
Kom ihåg mig?

E-POST: (visas ej)

URL:

MY COMMENT:

Trackback
RSS 2.0